VĚNCOVNA CHLUMEC | centrum sportu a zábavy


VĚNCOVNA CHLUMEC | centrum sportu a zábavy

Český Krumlov, Chlumec

Pronajato
100%

Popis:

Základní informace
Specifikace: multifunkční areál pod širým nebem tvořený univerzálním hřištěm a kaskádovými zelenými plochami, zděné zázemí s pergolou, parkoviště, příjezdové komunikace, doprovodná zeleň
Zahájení výstavby: 08/2011
Termín dokončení výstavby: 09/2013
Developer: BETA 1 DEVELOPMENT s.r.o.
Investor: Obec Chlumec 

 

Lokalita
Multifunkční areál VĚNCOVNA CHLUMEC se nachází v Jižních Čechách, 16 km jižně od Českých Budějovic v malé obci Chlumec na její jižní periférii.

Zadání, limity a řešení projektu
Malá obec řadu let řešila potřebu vybudovat víceúčelový areál pro své obyvatele.  Mantinely projektu byly dány skromným obecním rozpočtem a pozemky ve vlastnictví obce. Naše doporučení na lokalitu, dříve zanedbané a nevyužité, jižní části obce se brzy ukázalo jako velmi výhodné. Rozdělení projektu na jednotlivé etapy bylo pro obec finančně schůdné řešení za přispění vybraných dotačních programů.

 

Objekt
Venkovní areál na zhruba 3000 m2 je zcela nenásilně zasazen do krajiny. Stavba v žádném směru narušuje malebné přírodní území a dovedně stmeluje nároky na funkčnost se zvoleným designem. Stylová budova zázemí s kamenným obkladem (klubovna, WC, sprcha, sklad) a dřevěnou pergolou dominuje spolu s multifunkčním hřištěm (herní rozměr 40x20m, malá kopaná, tenis, volejbal, nohejbal, streetball) celému areálu. Travnaté kaskádové plochy umožňují konání zábavných obecních akcí. S projektem byly současně řešeny příjezdové obecní komunikace, které získaly nové elegantní tvary a potřebné parametry. Výsadba doprovodné zeleně podpořila bezbolestný přechod hranic projektu do přírodního území obce. 

 

http://www.obec-chlumec.cz/vencovna_20.html

Projekt:

Zahájení výstavby srpen 2011
Ukončení výstavby září 2013
Financující ústav Obec Chlumec, Jihočeský kraj, SPÚ, SZIF
Počet objektů 0

Ing. Jan Mojžíš

Manažer projektu:

Ing. Jan Mojžíš

BETA 1 DEVELOPMENT s.r.o.


+420 776 868 213

mojzis(zavinac)beta1(tecka)cz

Vyplňte a odešlete formulář.

 

Vyplňte a odešlete formulář.

 
Nápověda  |  Zpět  |  Nahoru  |  Tisk